Οριστική άδεια από το ΕΣΡ για το κανάλι του Μαρινάκη

Στην τελική ευθεία για την εκπομπή σήματος σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται πλέον το τηλεοπτικό κανάλι του υπόδικου επιχειρηματία, Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς η εταιρεία του «Άλτερ Έγκο» έλαβε την οριστική άδεια για το κανάλι «One Channel».

Με ανακοίνωσή του το ΕΣΡ αναφέρει ότι «ανακηρύξε, κατά πλειοψηφία, οριστική δικαιούχο άδειας παρόχου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου με βάση την Προκήρυξη 1/2019 του ΕΣΡ την εταιρεία με την επωνυμία “ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ”»., ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, για το τηλεοπτικό κανάλι One Channel.

Όπως αναφέρεται, με την ίδια απόφαση, η εταιρεία καλείται να καταθέσει την πρώτη δόση του τιμήματος εντός δεκαπέντε ημερών, η οποία ανέρχεται σε 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Το One Channel ήδη εκπέμπει σε διαδικτυακές πλατφόρμες και αναμένεται να βγει στις οθόνες περίπου στα τέλη Οκτωβρίου. Η ιδιοκτήτρια εταιρεία πρέπει μέσα στις επόμενες 15 μέρες να πληρώσει την πρώτη δόση του ποσού για την άδεια, ενώ τότε θα αρχίσει με «μετρά» και το εξάμηνο που δίνει διορία το ΕΣΡ για να συμμορφωθεί το κανάλι με τις προδιαγραφές του διαγωνισμού για τις άδειες.

Σημειώνεται πως, κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ΕΣΡ ξεκινάει την εξέταση του θέματος των αδειών των περιφερειακών καναλιών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο