Οι «Ράδιο Αρβύλα» επιστρέφουν

Οι «Ράδιο Αρβύλα» επιστρέφουν και… τίποτα δεν τους σταματά.

Λίγο μετά τη λήξη της συνεργασίας του Αντώνη Κανάκη με τον ΑΝΤ1, η παρέα του late night επιστρέφει σε νέα τηλεοπτική στέγη και κάνει την ανατροπή, αφού κανείς δεν περίμενε επίσημες ανακοινώσεις να υπάρξουν πριν την έναρξη της νέας χρονιάς.

Το κανάλι με το οποίο ο Κανάκης έδωσε τα χέρια δεν είναι άλλο από τον ΣΚΑΪ, τον οποίο πολλάκις έχει σατιρίσει μέσω των εκπομπών του. Αυτό, πάντως, δεν τον εμπόδισε να συμφωνήσει για τη «μετακόμιση» της εκπομπής του στο Φάληρο.

Αν και δελτίο Τύπου δεν έχει σταλεί μέχρι στιγμής, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ αποκάλυψαν το deal με ένα trailer που προϊδεάζει το τηλεοπτικό κοινό για όσα θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες. Σε αυτό βλέπουμε μόνο το logo του καναλιού και ακούμε τη μουσική έναρξης του «Ράδιο Αρβύλα», με τον σταθμό να μας κλείνει -κυριολεκτικά- το μάτι.

Έκπληξη στα τηλεοπτικά πράγματα προκάλεσε το teaser trailer του «Ράδιο Αρβύλα» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα του τελικού του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ένα βίντεο προανήγγειλε την παρουσία της επιτυχημένης σατυρικής εκπομπής στο κανάλι του Φαλήρου.

 

Επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν υπάρξει ακόμη όμως όπως φαίνεται ο Αντώνης Κανάκης θα παίξει σε διπλό ταμπλό.

Όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» στον ΣΚΑΪ θα δούμε όχι μόνο το Ράδιο Αρβύλα αλλά και την εκπομπή «Βινύλιο» την οποία είδαμε πέρσι στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Αυτό ήταν και το γεγονός που μέτρησε θετικά προκειμένου ο Αντώνης Κανάκης να συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ.

«Τα μηδενικά είναι αρκετά που κλείστηκαν, επιπέδου άλλων εποχών. Αυτό που έπαιξε ρόλο και ο Αντώνης Κανάκης υπέγραψε ήταν οι δυο εκπομπές. Ο Αντώνης ήθελε να πάει σε έναν σταθμό και να κάνει και το Ράδιο Αρβύλα, αλλά και το Βινύλιο, που δε σημείωσε μεγάλη επιτυχία, όπως οι άλλες εκπομπές του αλλά πιστεύει πολύ σε αυτή… Όποιο κανάλι ήθελε και τις δυο εκπομπές, με αυτό θα υπέγραφε. Έτσι έγινε υπέγραψε με τον ΣΚΑΪ τριετές συμβόλαιο, δεν υπάρχει ακόμα ανακοίνωση από το σταθμό. Πριν από τρεις μέρες υπέγραψαν σε χρόνο ρεκόρ και βγήκε χθες το teaserάκι…» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Πάρτε μια πρώτη γεύση και έπεται συνέχεια!

Το διαβασαμε: dailymedia


Untitled 2