Ανάδειξη του Ελληνικού κινηματογράφου μέσα απο το YouTube

Το YouTube αναδεικνύει τον Ελληνικό κινηματογράφο συνεπώς και τον Ελληνικό μας πολιτισμό ... Η ελεύθερη διακίνηση ταινιών φέρνει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα που θα περιμέναμε (της καταστροφής του) ...
Προσφέρει την πραγματική επιλογή ποιοτικών ταινιών και όχι την επιλογή της ιδιωτικής τηλεόρασης ..
 
Συγχαρητήρια για τις ταινίες του Θόδωρου Μαραγκού
 
"Ισοβίτες "(2008)
 
 
 "Πως να Σωπάσω" (2016)

Η Ελλάδα δέχεται μια τρομακτική επίθεση απο τα αρπακτικά της Ευρωπαϊκής εξουσίας, τους διεθνείς τοκογλύφους.Ο Ελληνικός λαός, προδομένος και απο την ηγεσία του, αιφνιδιάζεται. Προσπαθούν να ξεριζώσουν ακόμα και την καρδιά του. Ο Θόδωρος και ο Θόδωρος από τους Αγίους Θεοδώρους, μαζί με άλλους πέντε, βρίσκουν καταφύγιο σε ένα ξεχασμένο χώρο πολιτισμού, πάνω στο βουνό, δίπλα σε γκρεμό. Θα αυτοκτονήσουν ή θα επαναστατήσουν; Αποφασίζουν να κάνουν αντάρτικο πολιτισμού.

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

Η αιτία για την οποία έγινε το ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΩ ήταν διότι επιθυμούσαμε όλοι εμείς που συμμετείχαμε στην δημιουργία αυτής της ταίνιας να εκφράσουμε τον προσωπικό μας λόγο, γι αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας.

Είναι μια ταινία μηδαμινού προϋπολογισμού που έγινε με τις δικές μας δυνάμεις, ανεξάρτητη.

Ο σκοπός της είναι να προβληθεί που μπορεί, τόσο μέσα στην χώρα μας, όσο και σε άλλες χώρες στο εξωτερικό προκειμένου να φανεί μια άλλη πραγματικότητα, απ' αυτήν που δείχνουν τα ΜΜΕ και αποπροσανατολίζουν τους Ελληνες στο εσωτερικό και τον δυσφημούν στο εξωτερικό.

Το ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΩ είναι ταινία που δείχνει μια άλλη εικόνα του δημοκρατικού λαού μας που κάνει κάλεσμα πολιτισμού.

 
Τα έργα έχουν την άδεια και την έκκριση προβολής του δημιουργού τους ...


Untitled 2