Ραγδαίες εξελίξεις στο Μega

Δέκα μέρες μετά την προφορική συμφωνία των στελεχών του Mega με τις τράπεζες, μία ακόμα εξέλιξη χαρίζει ελπίδα και αισιοδοξία στους ανθρώπους του πάλαι πότε μεγάλου καναλιού που παρά το ότι παραμένουν απλήρωτοι, δεν το βάζουν κάτω.

Μετακομίζει στην Παιανία το Epsilon TV

Μεγάλες αλλαγές βιώνουν τα στελέχη και οι εργαζόμενοι στον τηλεοπτικό σταθμό «Epsilon» μετά και την αγορά του από τον Ιβάν Σαββίδη και την τοποθέτηση νέου Μάνατζερ.

Σύμφωνα με τη RealNews, ο γενικός διευθυντής Εντ Χωλ και ένας στενός συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη επισκέφθηκαν τα τηλεοπτικά στούντιο του Νίκου Ελματζόγλου…

Ο ΣΚΑΙ πήγε Action 24!

Επιβεβαιώθηκε πλήρως η συνεργασία του Γιάννη Αλαφούζου με το Action 24 του Γ. Παναγιωτάκη με τον πιο επίσημο τρόπο. Το κανάλι διαθέτει πλέον ενημερωτικές εκπομπές με αιχμή του δόρατος το καθημερινό ενημερωτικό μαγκαζίνο «Today». Στο Action24 μεταφέρθηκε επίσης σειρά εκπομπών που διάθετε ο ΣΚΑΙ και…

Στο Extra 3 το πρόγραμμα του Epsilon

Και τώρα το Extra 3. Το πρόγραμμα του Epsilon, όπως είναι διαμορφωμένο ως σήμερα, θα συνεχίσει να μεταδίδεται και μετά την πώληση του τηλεοπτικού σταθμού στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Μένιος Φουρθιώτης και οι υπόλοιποι συντελεστές, μαζί με την (επικερδή) ζώνη telemarketing, θα βρουν τηλεοπτική στέγη…

  Προηγούμενα