Συνδρομητική τηλεόραση άνευ (φ)όρων από Netflix

Συνθήκες άνισου ανταγωνισμού και βαρύτατη φορολογία για τη συνδρομητική τηλεόραση. Η μετάδοση των ταινιών και των σειρών του Netflix στα ελληνικά σε απίστευτα χαμηλές τιμές αλλάζει τα δεδομένα, την ώρα που οι δύο μεγάλες εταιρείες συνδρομητικής τηλεόρασης, Cosmote TV και Nova, έχουν απίστευτες φορολογικές και άλλες υποχρεώσεις.

Η ιντερνετική συνδρομητική…

Windows: Σοβαρή ευπάθεια στο Malware Protection Engine

Malware Protection Engine: Η Microsoft κυκλοφόρησε μια επείγουσα ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για όλες τις υποστηριζόμενες εκδόσεις των Windows. Η ενημέρωση ασφαλείας έρχεται να αντιμετωπίσει ένα ελάττωμα εκτέλεσης απομακρυσμένου κώδικα (remote code execution ή RCE) που βρέθηκε στο Malware Protection Engine.

Google Maps: Σύντομα με ειδοποίηση για να κατέβετε από το λεωφορείο

Λιγότερο αγχωτική θα είναι πλέον η διαδρομή για όσους χρησιμοποιούν Google Maps στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς σύμφωνα με το TechCrunch, η γνωστή υπηρεσία χαρτών πλέον θα ενημερώνει τους επιβάτες για το πότε θα πρέπει να κατέβουν στη στάση τους.

Μέχρι στιγμής, η διαδρομή με…

Ραγδαίες εξελίξεις στο Μega

Δέκα μέρες μετά την προφορική συμφωνία των στελεχών του Mega με τις τράπεζες, μία ακόμα εξέλιξη χαρίζει ελπίδα και αισιοδοξία στους ανθρώπους του πάλαι πότε μεγάλου καναλιού που παρά το ότι παραμένουν απλήρωτοι, δεν το βάζουν κάτω.

  Προηγούμενα