Τη μετάδοση του προγράμματος του SBC TV διέκοψε οριστικά η DIGEA

Τη μετάδοση του προγράμματος του SBC TV διέκοψε οριστικά η DIGEA. Όπως επισημαίνουν τα στελέχη του παρόχου δικτύου σε σχετική ανακοίνωση, προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση υλοποιώντας σχετική απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου που είχε προηγηθεί.

Η Ανεξάρτητη Αρχή την 1η Ιουνίου είχε απορρίψει σχετικό αίτημα της…

Η Google μπορεί να προβλέψει πότε θα πεθάνουμε

Είναι μάλλον αδιαμφισβήτητο ότι η Google γνωρίζει τα πάντα για την… ψηφιακή ζωή των ανθρώπων ή τουλάχιστον του 1,7 δισ. χρηστών του. Ο κολοσσός τεχνολογίας έχει πρόσβαση σε email και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να μπορεί να «σκιαγραφήσει» το προφίλ των χρηστών του. Αυτό που δεν…

Πίσω στις ΗΠΑ τα «σκήπτρα» του ισχυρότερου επιστημονικού υπερυπολογιστή του κόσμου

Το Oak Ridge National Laboratory του αμερικανικού υπουργείου Ενέργειας παρουσίασε τον Summit ως τον ισχυρότερο και πιο «έξυπνο» επιστημονικό υπερυπολογιστή του κόσμου στις 8 Ιουνίου.

Με επιδόσεις ύψους 200.000 τρισεκατομμυρίων υπολογισμών ανά δευτερόλεπτο, ή αλλιώς 200 petaflops, ο Summit θα είναι οκτώ φορές πιο…

«New Tv»: Νέο κανάλι στη πόλη! Αυτοί είναι οι παρουσιαστές που έχουν αναλάβει δράση…

«New Tv»… Νέο κανάλι στη πόλη! Από χθες στο τηλεοπτικό μπουκέτο των καναλιών που βρίσκονται στους δέκτες μας, έχει προστεθεί ακόμα ένα κανάλι κι αυτό το κανάλι είναι το «New Tv».

Πρόκειται για μία ολοκαίνουργια τηλεοπτική προσπάθεια, η οποία και αναμένεται να αναπτυχθεί πλήρως…

  Προηγούμενα